اولین نشست صمیمانه سرپرست دانشکده علوم انسانی با دانشجویان مقاطع دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد

سرپرست دانشکده علوم انسانی واحد شاهرود.jpg

با حضور جمعی از مدیران گروه ها و دانشجویان مقاطع دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد

اولین نشست صمیمانه سرپرست دانشکده علوم انسانی.
اولین نشست صمیمانه سرپرست دانشکده علوم انسانی با حضور جمعی از مدیران گروه ها و دانشجویان دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه و جمعه سالن همایش   مشاهیر دانشکده برگزار گردید

در اين جلسه  ابتدا دکتر علی رضوانی ، سرپرست دانشکده علوم انسانی ضمن خیر مقدم  و عرض تسلیت بمناسبت فرا رسیدن ماه محرم الحرام و ایام گرامیداشت عزای حضرت اباعبدالله حسین(ع) و اصحاب با وفایش بیان داشت:هدف از برگزاری این نشست را وحدت رویه آموزشی  در گروه ها و ارتقاء سطح آموزش و پژوهش دانشکده دانست. وی تشکیل  چنین  جلساتی در دانشکده  را راهگشا دانست و  با تعامل مناسب و بررسی و ارزیابی دقیق، نقاط قوت و ضعف مجموعه شناخته می شود و  می بایستی دانشجویان با اهداف و برنامه های دانشکده و آیین نامه ها و بخشنامه ها آشنا شوند.

این نشست صمیمانه با حضور مدیران گروه ها و دانشجویان مقاطع دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد در رشته های دکتری علوم سیاسی، روابط بین الملل، تربیت بدنی و روانشناسی عمومی و کارشناسی ارشد حقوق و روانشناسی عمومی و بالینی به تفکیک طی سه روز متوالی در دانشکده علوم انسانی برگزار گردید.

در پایان این نشست ها دانشجويان نيز سوالات خود را مطرح نموده و پاسخ هاي مربوطه توسط سرپرست دانشکده ارايه گرديد.

• شنبه 03 آبان 1393

شنبه 04 آذر 1396 . 07:41 .