سومین سمینار آموزشی گروه مدیریت دانشکده علوم انسانی-تحت عنوان«بازاریابی، بسته بندی و تبلیغات»

سمینار آموزشی گروه مدیریت دانشکده علوم انسانی واحد شاهرود تحت عنوان«بازاریابی، بسته بندی و تبلیغات» JPG

تحت عنوان«بازاریابی، بسته بندی و تبلیغات»

سومین سمینار آموزشی گروه مدیریت دانشکده علوم انسانی تحت عنوان«بازاریابی، بسته بندی و تبلیغات» با حضور استاد محترم سرکار خانم دکتر ناطق، ریاست محترم دانشکده جناب آقای دکتر رضوانی ،  رییس محترم پژوهش جناب آقای دکتر صدری،  مسئولین اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان شاهرود، تنی چند از تولید کنندگان مواد غذایی و جمعی از دانشجویان گرامی در روز پنج شنبه تاریخ6/9/93 در سالن آمفی تئاتر مشاهیر دانشکده برگزار گردید. محورهای همایش شامل موارد زیر است:

1-تاریخچه بسته بندی و تبلیغات در بازاریابی

2- اهمیت بسته بندی و تبلیغات فروش محصولات غذایی

3- بررسی وضعیت ایران از لحاظ بسته بندی و تبلیغات در بازاریابی

4-مقایسه ایران با کشورهای پیشرو

5-ارائه راهکارهای مفید و مناسب.

لازم به ذکر است چهارمین  سمینار علمی –آموزشی با عنوان « توریسم» در روز پنج شنبه تاریخ 20/9/93 برگزار می گردد.

• دوشنبه 10 آذر 1393

پنجشنبه 30 شهريور 1396 . 00:24 .