سومین نشست هم اندیشی آسیب های آیین های عزاداری محرم-ویژه اساتید واحد

سومین نشست هم اندیشی آسیب های آیین های عزاداری محرم اساتید  دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود.jpg

، به همت دانشکده علوم انسانی، توسط اساتید گروه معارف اسلامی بویژه آقای دکتر پیاده کوهسار

سومین نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود با موضوع «آسیب شناسی آیین های عزاداری محرم »  با حضور ده ها نفر از اساتید، به همت دانشکده علوم انسانی، توسط اساتید گروه معارف اسلامی بویژه جناب  آقای دکتر پیاده کوهساربرگزار گردید.

در این نشست اساتید شرکت کننده نظرات خود را در پیرامون پاسخ به سوالاتی از قبیل اینکه آیا تاثیرات و اهدافی که از آیین های عزاداری محرم مورد انتظار است آن طور که باید و شاید در جامعه ما تحقق گردیده است و دیگری در صورتی که پاسخ به سوال ذکر شده منفی است، مهمترین عوامل و آسیب هایی که مانع تاثیر گذاری شایسته و حداکثری آیین های محرم بر جامعه می باشند چیست؟

هم چنین در این نشست مهمترین آسیب هایی که بر سنت ها ومراسم های محرم تاثیر گذاشته است ازجمله:    نا آگاهی از فلسفه و ماهیت دقیق قیام عاشورا و تبلیغ و ارائه نا مناسب مفاهیم و موضوعات مربوط به عاشورا     و عدم توجه مسئولین و نهادهای فرهنگی به مشکلات مورد بررسی قرار گرفت.

توجه صِرف به بُعد عاطفی آیین ها و بی توجهی به بُعد شناختی آیین های محرم و کمیت گرایی و توجه به آمار و ارقام بدون توجه به کیفیت و تاثیر گذاری مراسم و. . . از جمله مورادی بود که در این نشست مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت.

لازم به ذکر است که بنا به درخواست اساتید شرکت کننده دربحث موضوعاتی چون راهکارهای آسیب زدایی از آیین های محرم  در جلسات آینده مطرح و در این باره تبدل نظر گردد.

• يکشنبه 16 آذر 1393

شنبه 04 آذر 1396 . 07:40 .