📣 اطلاعیه تعطیلات تابستانی دانشگاه در سال 1398

601397427-Notable-Summer-School-Vacations.jpg

📣📢قابل توجه کلیه کارکنان گرامی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود

📣✅به اطلاع کلیه همکاران گرامی می رساند تعطیلات تابستانی سال ۹۸ از عید سعید قربان تا عید سعید غدیر خم یعنی از ۹۸/۰۵/۲۱ تا ۹۸/۰۵/۲۹ می باشد.
✅ مدت مذکور به عنوان مرخصی تشویقی برای کارکنان لحاظ می گردد.
⚠️ حضور پرسنل خدمات بهداشتی و درمانی و کادر بیمارستان خاتم الانبیا(ص) حسب برنامه شیفتی و مقررات مربوطه و طبق نظر ریاست محترم دانشگاه خواهد بود.
⚠️ لازم به ذکر است این تعطیلات نباید هیچگونه خللی در برنامه آموزشی ترم تابستان ایجاد کند.
⚠️ لازم به ذکر است این تعطیلات نباید هیچگونه خللی در امور حفاظتی، درمانی، تاسیساتی و سایر امور مهم دیگر ایجاد کند و مدیر هر قسمت لازم است برنامه ریزی و هماهنگی و زمان بندی لازم را به صلاحدید برای رعایت  صرفه و صلاح دانشگاه به کار گیرد.
⚠️ همکاران گرامی حتما قبل از رفتن به تعطیلات از خاموش بودن وسایل سرمایشی، لامپهای روشنایی، پرینترها، کامپیوترها و سایر وسایل برقی اطمینان حاصل کنید.
اداره روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود

• چهارشنبه 26 تير 1398
یزدان پناهی

رئیس حوزه ریاست و روابط عمومي دانشگاه

سه شنبه 19 آذر 1398 . 02:40 .