برگزاری کارگاه علمی-کاربردی حقوق ثبت اسناد و املاک در شاهرود به همت مرکز تحقیقات حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود

photo_۲۰۱۹-۱۲-۱۲_۱۷-۵۰-۳۸.jpg

به همت مرکز تحقیقات حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود، کارگاه علمی-کاربردی حقوق ثبت اسناد و املاک، دعاوی مربوطه و شرح عملیات مقدماتی قانون ثبت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود، به همت مرکز تحقیقات حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود کارگاه علمی-کاربردی حقوق ثبت اسناد و املاک، دعاوی مربوطه و شرح عملیات مقدماتی قانون ثبت برگزار شد
این کارگاه که ویژه کلیه دانشجویان، فارغ التحصیلان و وکلا بود در سالن آمفی تئاتر دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود و به مدت ۴ ساعت برگزار گردید.
امیر امینیان ضمن تشریح کامل وجزئی مقررات ثبتی به نحوه درخواست و رسیدگی به درخواست‌های ابطال اسناد رسمی در صورت عدم رعایت مقررات و توجه به ایرادات موثر و غیر موثر ثبتی اشاره نمود.
مدرس دانشگاه و نماینده باسابقه ثبتی در این کارگاه همچنین در مورد دعاوی پرکاربردی، چون اختلاف در حدود املاک مجاور و اختلاف در املاک مشاعی و ... به شرح و بحث با شرکت کنندگان پرداخت.
لازم به ذکر است به شرکت کنندگان این دوره گواهینامه پایان دوره معتبر هم اهدا خواهد شد.

لینک خبر در خبرگزاری بسیج

• شنبه 23 آذر 1398
یزدان پناهی

رئیس حوزه ریاست و روابط عمومي دانشگاه

چهارشنبه 18 تير 1399 . 06:56 .